U bevindt zich hier:

Startaccu - Start accu's voor alle toepassingen

Betrouwbare en voordelig geprijsde startaccu's besteld u eenvoudig via Accuweb. Het assortiment aan startaccu typen is groot waardoor u, voor welke toepassing dan ook, altijd de geschikte accu kunt terugvinden. Mocht het toch even niet lukken de juiste accu te vinden, maakt u dan gebruik van onze accu zoekmachine voor auto accu's en motor accu's of stuur even een mail.
Getoonde prijzen zijn incl. BTW, en u betaalt geen verzendkosten bij bestellingen boven de 25 Euro.

Kies hier uw start accu:

Auto accu Motor accu Vrachtwagen accu
Auto accu Motor accu Vrachtwagen accu

 

Boot accu Scooter Startaccu  
Boot accu Scooter accu  

Startaccu merken

Bij Accuweb treft u een ruim aanbod aan startaccu's van diverse merken. Als een van Nederlands grootste accu leveranciers biedt Accuweb u een ruim aanbod aan accu-merken tegen de laagst mogelijke prijs.

Bent u op zoek naar een betrouwbare startaccu. Op Accuweb treftaccu's aan van Panther. Deze A-merk accu's uit Duitsland bieden betrouwbare startcapaciteit en zijn standaard voorzien van brandbescherming en bieden meer macht en prestaties dan reguliere accu's. veel autofabrikanten kiezen standaard voor de betrouwbare A-merk accu's van Panther.

Voor de absolute zwaarverbruikers zijn er speciale accu's zoals de Optima serie. Deze accu's zijn voor extra vermogen bij bijvoorbeeld zware stereo installaties, als tweede accu of voor simpelweg meer startpower.